Ny fresh makeup til våren!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Nå er det ikke lenge igjen til den første vår måneden, og med lysere tider i vente så kan det være deilig å oppdatere makeup garderoben. Hos KICKS er vårens nyheter allerede begynt å komme inn dørene og frem til 10 mars er det mange gode tilbud som du burde få med deg!

Nå får du 20% rabatt på alle Lancôme Foundations (for deg som er eller blir medlem av KICKS Club). Kom innom KICKS så kan du få målt din nøyaktige hudtone med revolusjonerende teknikk, slik at du finner frem til din perfekte foundation! I høst hadde bareMinerals stor suksess med lanseringen av sin nye liquid foundation bareSkin, nå får du den spesiallagde foundationbørsten utviklet til bareSkin til hele 50% rabatt.

bareSkin Bottle Drop

bareSkin Pure Brightening Serum Foundation fra 395,- Perfecting Face Brush 349,- (tilbud 174,50,-)

 

KICKS sitt eget makeupmerke holder høy kvalitet og det kommer stadig nye tilskudd til makeuplinjen. I dag får du alt du trenger for en gjennomført look både til negler, øyne, base og lepper. Noen av de mest populære produktene er primers, øyenbrynspudder, makeupapplikatorer og de holdbare neglelakkene. Akkurat nå får du 20% rabatt på all KICKS Make Up og KICKS makup børster.

brushes_2

Brushes fra 79,-

Eyebrow trio

Eyebrow Trio 149,- (tilbud 119,20,-)

Hydrating Primer

Hydrating Primer 149,- (tilbud 119,20,-)

 

Kom innom KICKS for personlig service og makeup veiledning.

Alle tilbud varer til og med 10 mars – så lenge lageret rekker.

, , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21