Naturlig brun med selvbruning

Tiden med stråling i solarium og tydelige skjolder etter dårlig selvbruningskrem er forbi. Medarbeiderne på Kvadrats parfymerier, som har svart belte i hudpleie, forteller deg hemmeligheten bak en naturlig brunfarge uten å utsette huden for solens skadelige stråler.

Produktene du finner i butikken i dag er veldig gode! Vi hjelper deg gjerne med å få den brunfargen som passer til deg, forteller Lene Hagman, assisterende butikkleder hos Fredrik & Louisa på Kvadrat.

Lene har 5 enkle tips for en naturlig brunfarge.

 1. Velg riktig produkt
  Få hjelp i butikken til å velge det produktet som vil gi deg den effekten du ønsker. Dersom du ønsker å bygge opp fargen gradvis kan en fuktighetskrem med selvbruning være et godt valg. Husk at huden i ansiktet og resten av kroppen ikke er lik og trenger to ulike produkter.
 2. Prepp huden
  Dersom du vil fjerne kroppshår anbefaler vi deg å vente til dagen etterpå med å påføre selvbruning. Husk å prioritere peeling av huden for å få bort døde hudceller før du påfører selvbruning. Dette vil gi deg et jevnt resultat.
 3. Påfør riktig
  Påfør selvbruning på de store flatene på kroppen først og smør inn de mindre områdene som ankler og hender til slutt.
 4. Vask hendene
  Bruker du ikke påføringsvott, må du huske å vaske hendene godt etter påføring. Slik unngår du flekker på hendene.
 5. Vær tålmodig
  For et jevnt og pent resultat bør du vente til selvbruningskremen har satt seg ordentlig før du tar på sminke eller andre produkter.

På Kvadrat finner du et bredt utvalg av selvbruning, i flere forskjellige butikker. Stikk innom å få gode råd fra en av de dyktige medarbeiderne hos Fredrik & Louisa, Vita, Koch Parfymeri, Kicks eller BeWell.

Lene Hagman hos Fredrik & Louisa har mange gode tips for å få en jevn og naturlig brunfarge.

Den australske serien Bondi Sands består av gode produkter som er enkle å bruke. Selvbruningsmoussen gir et jevnt og fint resultat. Bondi Sands Self Tanning Foam dark 200 ml, Fredrik & Louisa, kr 195,30.

Denne lette bodylotionen gir gradvis brunfarge samtidig som den tilfører fuktighet til huden. Glöd Sophie Elise Gradual Tanning Lotion 200 ml, Vita, kr 329.

Dette økologiske produktet gir deg en gylden glød, og gjør det lett å bygge og vedlikeholde en solbrun farge. De fargegivende ingrediensene er komprimert, så du kan blande dem direkte i hudpleieproduktene du liker best å bruke. Rudolph Care A Hint of Summer 50 ml, Koch, kr 475.

Lukk øynene og spray over ansiktet når du vil ha ekstra fukt og glød. Misten farger ikke av på klær og gir en perfekt gyllen hudtone i løpet av 4-8 timer. St Tropetz Purity Bronzing Water Face Mist 80 ml,
Kicks, kr 325.

En praktisk brun-uten-sol-serviett, for ansiktet, med en lett eksfolierende effekt som gir en naturlig, farge innen 3-4 timer. Supre å ha med på reise. Alpha Beta Glow Pad Intense Glow, BeWell, kr 495.

Kommentarer er stengt.
I dag er det
stengt