Nyheter hos Kicks!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Det er viktig å la huden puste i sommervarmen, så rens huden ordentlig hver kveld. Kicks har kommet med sine egne Make up remover wipes og Eye Make up remover olje som gjør jobben enklere. Nå får du 20% rabatt på disse, perfekt å ha i med i kofferten for lange reiser eller som et fast innslag på badehyllen.

makeup remover makeup wipes

Er du også på utkikk etter fuktighet til ansiktet så har Origins mange flotte produkter. Prøv Origins Ginzing Spring set som består av 3 produkter. GinZing Energy-boosting ansiktskrem – forandrer trist og grå hud til å bli glødene og fresh, en øyekrem – som er perfekt for en lang flyreise og sene sommerkvelder da den reduserer hevelser og lyser opp, og en Mascara – som gir myke, lange, fyldige vipper som aldri blir stive, tørre eller klumpete! Få alle disse 3 Produktene for kun kr 168. Da sparer du over 200 kr, men du får kun dette tilbudet hvis du blir eller er club medlem!

og

Liker du å gå for lettere dufter i sommer så har Biotherm deilige bodysprayer med tilhørende fuktighetsgivende bodylotion og nå også deodorant. Perfekt sommergave til en venninne eller som en gave til deg selv!

bb

I disse dager lanserer også Justin Bieber en ny duft. Bygd på suksessen The Key kommer nå Collector’s Edition, som Justin dedikerer til sine fans – som vises i påskriften «You`re all that matters to me».

bieber
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21