Sommerens beste utvalg av iskrem og andre kalde fristelser

De fleste av oss har en favoritt-is, men det er jo alltid gøy å teste noe nytt – og på Kvadrat skal det i alle fall ikke stå på mulighetene!

Vi har et stort utvalg av iskrem og andre avkjølende fristelser. Har du for eksempel smakt regnbuefarget is, topping med salt karamell, sjokolade som stivner eller softis toppet med ferskbrygget kaffe? Her er noen tips til en avkjølende opplevelse på Kvadrat – for både store og små livsnytere.

Kuleis

I frysediskene hos Isoteket og Kakao finnes iskrem og sorbet i alle regnbuens farger – med både søte og salte smaker. Her vil du finne et godt utvalg enten du foretrekker klassikerne som vanilje og sjokolade eller du blir fristet av mer moderne smaksvarianter som cookies and cream og salt karamell.

Softis

Den evige klassikeren med fløyelsmyk vaniljeis kan fås i mange varianter. På Kvadrat kan du få softis i beger, i kjeks, på boblevaffel og med friske smakfulle bær. Nevnte vi at du kan få den med varm belgisk sjokolade på Kakao?

Boblevaffel

Når man kjenner den gode lukten av nystekt vaffel, er det nesten umulig å gå forbi.

Den luftige boblevaffelen er blitt superpopulær og stekes nå fra gateboder over hele verden. På Kvadrat finner du den hos Kakao og Isoteket. Velg blant et stort utvalg fyll og komponer din egen søte smaksbombe!

Iskaffe og frappe

Hva er vel bedre enn en avkjølende iskaffe når blodsukkeret og energien trenger et løft? Heldigvis finnes varianter av denne koffein-redningen flere steder på Kvadrat. Spør etter din favoritt hos Starbucks, Steam, Adams Coffe, Kanlesnurren, Isoteket, Kakao, McDonald´s eller Burger King.

Smoothie

På Kvadrat finner du smoothies i alle varianter – ekstra sunn med spinat eller deilig søt med mango eller jordbær. Spør etter din favorittkombinasjon hos Joe & The Juice, Steam, Starbucks eller Adams Coffee!

Bubble tea

Denne drikken fra Asia, med fargerike kuler, har blitt en hit blant barn og ungdom i hele verden. Bubble tea består av kald te, tapiokaperler, søtning og isbiter – og på Isoteket på Kvadrat får du den i et stort utvalg deilige smaker og kombinasjoner.

Funky Frozen Yoghurt

På Kvadrat finner du den populære yoghurtisen Funky Frozen Yoghurt som er både økologisk, glutenfri og vegansk. Med et utvalg på 10 smaker og et særs bredt utvalg av topping er det bare kreativiteten din som setter grenser.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22