Trender og farge hos Jernia

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Hos Jernia kan du få blandet akkurat den fargen du selv ønsker, eller velge en trendfarge.

Nå er interiørutvalget på Kvadrat enda bedre! I tillegg til et bredt utvalg av kjøkkenutstyr og annet du trenger til hjemmet har den nyåpnede butikken til Jernia en stor malingsavdeling. Her finner du maling til innvendig og utvendig bruk.

Hos Jernia kan du få blandet akkurat den fargen du selv ønsker, eller velge en av de populære trendfargene. Som faghandel er Jernia opptatt av å kunne tilby deg kvalitet – i butikken finner du derfor både Jotun og Scala sin maling. De har også et godt utvalg av Trestjerners gulv-maling samt alt du trenger av utstyr for å lykkes med malejobben.  

Lang erfaring med interiør

Butikkmedarbeider Grethe Helliesen Jacobsen har lang erfaring fra Jerniasystemet og har jobbet med interiør i mange år.

– Vi merker at kundene følger trenden med farger i hjemmet. Tiden med vegger og tak malt i eggehvit og beige er over –  nå vil folk ha malte overflater i alle farger! Det er ikke alltid så mye som skal til for å friske opp hjemmet. Fargene i et rom kan forandre stemningen enormt, og derfor hjelper vi gjerne med råd om hvilken farge som vil passe hos deg!

Butikkmedarbeider på Jernia, Grete Helliesen Jacobsen, står klar til å gi deg råd om interiør, farger og maling

Du skal kjenne på følelsen av å lykkes hjemme

Medarbeiderne som jobber hos Jernia er svært interessert i farger og oppussing og har lang erfaring fra bransjen. Jacobsen forteller at de brenner for å gi kundene gode råd og anbefaler å komme innom Jernia tidlig i prosessen.

– Ta noen bilder med mobilen av rommene du skal pusse opp. Bildene kan du vise til oss i butikken. Da har vi et enda bedre grunnlag for å gi deg de beste rådene, anbefaler Jacobsen.

I tillegg anbefaler hun ofte kundene å ta med seg noen fargeprøver hjem for å sjekke hvordan fargene forandrer seg i ulikt lys til ulike tider på døgnet.

– Det er utrolig givende å hjelpe kundene til å få et enda finere hjem. Noen kommer tilbake og viser oss bilder av det ferdige resultatet. Det er jo helt nydelig! Når vi i tillegg har et stort fokus på miljø og bærekraft, og stadig jobber for å minske klimaavtrykket, kjenner jeg at jeg har en fantastisk jobb, avslutter Jacobsen.

Du finner Jernia på Kvadrat i U1etg. i sørbygget – like ved siden av Clas Ohlson.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21