Trender og farge hos Jernia

Butikksjef på Jernia Kvadrat, Marius Nekstad, står klar til å hjelpe deg med det du trenger.

Historien til Jernia går helt tilbake til 1951 da vi ble etablert som et innkjøpssamarbeid for å kunne tilby det norske folk det de trengte til hus og hjem. I dag er Jernia AS både et holding-, markedsføring og distribusjonsselskap for jernvare, verktøy, maling, grill, husholdningsartikler, kjøkkenutstyr og interiør. 

Du skal kjenne på følelsen av å lykkes hjemme

Vi har gjennom generasjoner blitt en viktig lokal lagspiller for at folk skal lykkes hjemme. Det vil vi fortsette med. Hos oss finner du det du trenger for å hverdagsimponere med alt fra å lage mat til å fikse de små prosjektene i hjem og hage.

Vi setter kunden i sentrum!

Vi har utviklet flere tjenester som gjør det enklere for deg som kunde. Du kan blant annet slipe knivene dine, benytte deg av returordning for stekepanner og kjeler, få grillen ferdig montert og få fargerådgivning når du skal pusse opp hjemme.

Vi vil fortsette å utvikle tjenester til glede for våre kunder. Les mer om våre tjenester her →

Bærekraftig kvalitet som er god å bruke

Som faghandel er vi naturligvis opptatt av å kunne tilby deg kvalitet. Det er viktig for oss at varen du kjøper hos oss er solid og holdbar, samtidig som den er god å bruke. Når varene vi selger møter disse kvalitetene vet vi at du beholder varen lenger, du blir mer fornøyd og sammen gjør vi miljøet en stor tjeneste.

Mål om et minimalt klimaavtrykk

I tillegg til å satse på kvalitet i varene vi velger, ønsker vi å gjøre det enklere for deg å velge bærekraftige løsninger ved å tilrettelegge for resirkulering gjennom pante- og returordninger.

Som en del av vårt bidrag tar Jernia gratis imot kasserte produkter av den type som vi selger. Norsirk sørger for utsortering av helse- og miljøfiendtlige stoffer og en effektiv gjenvinning av metaller og andre verdifulle materialer.

Du finner Jernia Kvadrat i etasje 1B ved Clas Ohlson.

IMG_0331 Trender og farge hos Jernia Nå er interiørutvalget på Kvadrat enda bedre! I tillegg til et bredt utvalg av kjøkkenutstyr og annet du trenger til hjemmet har den nyåpnede butikken til Jernia en stor malingsavdeling. Her finner du maling til innvendig og utvendig bruk.     23. februar

Åpent i dag
10-22