Interoptik åpner dørene for synsundersøkelser

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

21. april 2020 – Etter at helsemyndighetene fra 16. mars påla optikere å stenge for å forhindre spredning av koronasmitte, gjenopptar optikerkjeden Interoptik øyehelse- og synsundersøkelser fra tirsdag 21. april.

– De dramatiske tiltakene mot smittespredning har vist seg å fungere her i Norge. Vi er glade for at vi kan bevege oss i retning en normalsituasjon gjennom å igjen tilby øyehelsetjenester til våre pasienter, med gode smitteverntiltak i hver butikk, sier Frithjof Leegaard, administrerende direktør i Synoptik Norge AS som driver optikerkjeden Interoptik.

Folkehelseinstituttet har utarbeidet smittevernsretningslinjer for optikerbransjen, med detaljerte tiltak både for ansatte butikkmedarbeidere, kunder, butikkarealet og for synsundersøkelser av pasienter. Ved å følge disse retningslinjer kan pasienter, optikere, brillekunder og ansatte være trygge på at helsen deres ivaretas på en best mulig måte.

– Vi må alle fortsatt bidra i den nasjonale dugnaden for å forhindre ytterligere smittespredning. Vi tar vår del av dette ansvaret, sier Frithjof Leegaard.

Interoptik gjenopptar øyehelse- og synsundersøkelser fra og med tirsdag 21. april.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
14-19