Ukens middag: Kyllingwok med hoisinsaus

Wok med kylling er rask, god og sunn mat. I denne oppskriften bruker Meny ferdig kuttede grønnsaker, nudler og en veldig god woksaus med mye smak.

(Kilde: Meny)

Ingredienser

  • 300 g kyllingfilet
  • 0.7 dl woksaus Hoi Sin
  • 300 g klassiske wokgrønnsaker
  • 250 g eggnudler
  • 1 ss rapsolje
  • salt
  • pepper
  • peanøtter til topping

Slik gjør du

  1.  Kutt kyllingfiletene i strimler, og stek i olje til de er gylne rundt hele. Ha i grønnsakene og stek under omrøring i 2-3 minutter.
  2.  Kok opp en kjele med lettsaltet vann og kok nudlene etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og damp nudlene tørre.
  3.  Vend nudlene inn i kyllingen og grønnsakene sammen med woksausen. Stek videre til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene så vidt er møre. Dette tar 3-5 minutter. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Ingredienser fra Meny: Kyllingfilet fra Kyllinggården 69,90,-, woksaus fra Meny 10,- og eggnudler fra Eldorado 10,-
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Kommenter uten Facebook

MENY