Wok med kylling er rask, god og sunn mat. I denne oppskriften bruker Meny ferdig kuttede grønnsaker, nudler og en veldig god woksaus med mye smak.
(Kilde: Meny)
Ingredienser
- 300 g kyllingfilet
- 0.7 dl woksaus Hoi Sin
- 300 g klassiske wokgrønnsaker
- 250 g eggnudler
- 1 ss rapsolje
- salt
- pepper
- peanøtter til topping
Slik gjør du
- Kutt kyllingfiletene i strimler, og stek i olje til de er gylne rundt hele. Ha i grønnsakene og stek under omrøring i 2-3 minutter.
- Kok opp en kjele med lettsaltet vann og kok nudlene etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og damp nudlene tørre.
- Vend nudlene inn i kyllingen og grønnsakene sammen med woksausen. Stek videre til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene så vidt er møre. Dette tar 3-5 minutter. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Ingen kommentarer enda.