Chili sin carne med vegetardeig

VEGETAR: Lag chili con carne uten kjøtt. FOTO:

 

Chili sin carne er den vegetariske versjonen av chili con carne. Denne oppskriften er både enkel og veldig smakfull. Perfekt for en kjøttfri mandag eller når du vil imponere gjester. Server gjerne med ris og hjemmelaget guacamole.

4 personer

Ingredienser

  • 500 g Vegme farse naturell
  • 500 g røde bønner
  • 500 g hakkede tomater
  • 1 stk rød paprika
  • 3 stk løk
  • 5 stk hvitløksfedd
  • 50 g tomatpuré
  • 1 stk chilipepper
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ts kummin
  • 1 ts oregano
  • tabasco
  • salt
  • olje til steking

Slik gjør du

  1.  Stek Vegme farse på middels varme og sett til side.
  2.  Skjær løk, hvitløk, chilipepper og paprika i små biter og stek i olje i en vid gryte.
  3.  Tilsett krydder, tomatene, tomatpuré, tabasco og salt. Kok på svak varme under lokk i 20 minutter.
  4.  Bland inn kokte bønner, Vegme farse og la det koke ti minutter. Smak til med salt og eventuelt mer tabasco.

Kilde: Meny

INGREDIENSER HOS HELGØ MENY: 1.Spisskummen 25,- 2.Tomatpuré 6,-  3.Paprika 12,- 4.Hvitløk 12,90,- 5.Kidneybønner 12,- 6.Tabasco 50,- 7.Soltørkede tomater 8.Gul løk 21,90,- 9.Chili 1,- 10.Deig 110,-

, , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Kommenter uten Facebook

MENY