Xbox One eller PlayStation 4?

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Enten man er tilhenger av Xbox eller Play Station er det nok mange som gleder seg til november/desember i år. Da slippes nemlig Xbox One og Play Station 4.

Xbox One (slippes november 2013)

Xbox One produseres av Microsoft og er oppfølgeren til Xbox 360 og vil være den tredje konsollen i “Xbox familien”. Xbox One er en “alt-i-en” spill og underholdningskonsoll for familien. Du får direkte tilgang til TV, spill, musikk, spill, sport og Skype på et sted uten å bytte “TV-inntak”

XboxOne-Console

Funksjoner
Med den nye Xboxen kan man se TV “gjennom” spillkonsollen og på den måten vite når familie og venner er online og ønsker å spille med deg mens du ser på TV. Funksjonen Snap gjør det mulig å gjøre flere ting på en gang. Mens du snakker med vennene dine på Skype kan dere se fotballkampen sammen. Microsoft har utviklet og spesialdesignet Skype videocalls for Xbox One. De har også gjort det mulig å ha gruppe videocalls slik at du kan snakke med vennene dine mens dere spiller et multiplayer spill. Split skjermen slik at du får både Skype og spillet på samme sted.

Tekniske spesifikasjoner
Xbox One er designet for å passe inn i det moderne hjem og har en 500 GB hard drive, nye trådløse kontroller, en åtte kjerner x86 prosessor, trådløs nettverks kobling, HDMI®, 3 super-speed USB 3.0 porter og en high-speed  Blu-ray™ spiller.

PlayStation 4 (slippes desmber 2013)

PlayStation 4 er den 4 spillkonsollen i PlayStation serien produsert av Sony. Konsollen har et system som er utviklet for å gi dynamisk og tilkoblet spilling, kraftig grafikk, høy hastighet, intelligent tilpasning, integrerte sosiale funksjoner og nyskapende funksjoner for en andre skjerm.

ps4-hrdware-large5

Funksjoner
Tjenesten “Video Unlimited” vil være klar fra første dag og har en samling på 150 000 filmer og TV-serier tilgjengelig for leie (hvorvidt dette gjelder hele verden er uvisst). Musikktjenesten “Music Unlimited” vil også være på plass og tilby 20 millioner låter. Netflix vil selvsagt også være å finne på konsollen.

Tekniske spesifikasjoner
Grafikken og ytelsen vil være ytterligere forbedret enn på PS3. Spill og programmer kan startes opp fra dvalemodus og nedlastinger kan foregå i bakgrunnen slik at du kan se film eller spille imens. En AMD-basert x86-prosessor med åtte kjerner, 8 GB med GDDR5-minne og en innebygd harddisk på 500 GB er hva vi finner inne i konsollen.

Spillkonsollene vil være tilgjengelig hos GameStop, Spaceworld og Platekompaniet.

, , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt