Ny is og smoothiebar åpner på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Fredag 9. mars åpnet en ny og spennende isbar på Kvadrat; Funky Frozen Yogurt. De tilbyr hele 10 ulike økologiske smaker, med over 30 ulike strøsseltyper. Her er det bare fantasien som setter begrensninger for smaksløkene dine!

 


Med 10 ulike økologiske smaker og 30 ulike typer strøssel har du uendelig med kombinasjonsmuligheter.

 

Vi i Funky Frozen Yogurt liker å tro at vi tar sentrene vi åpner på med storm, vi kommer med farger, ballonger og feststemning hos alle våre ansatte!

 

En sunn(ere) økologisk is
Yogurten til Funky Frozen er basert på egne resepter, og inneholder kun 1,4% fett. Hundre gram is gir altså bare 114-122 ckal og 1,5 gram fett. Dette er en is som kan nytes med god samvittighet! En annen fun fact er at Funky Frozen Yogurt er Europas første frozen yogurt kjede som tilbyr kundene økologisk is. I tillegg til den fantastiske frozen yogurten serverer de også forfriskende smoothies i alle varianter, smakfulle frapper og innholdsrike yogshake som kundene selv komponerer.

100% naturlige smoothies
Funky Frozen Yogurt tilbyr også 15 ulike smaker av 100% naturlige smoothie. Blant annet med et supersunne og ettertraktede bæret Acai.

Bli med på festen
I hele uke 11 (12. – 17 mars) er det duket for iskrem-bonanza på hos Funky Frozen Yogurt på Kvadrat. De gir deg nemlig -50% på all is hele uken. Dette vil du ikke gå glipp av!

 

Funky Frozen Yogurt finner du i 2 etasje nord, like ved food courten. Benytt inngang E for korteste vei.

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21