Hva skjer på Kvadrat i vinterferien?

Det blir kjekke aktiviteter for store og små i vinterferien på Kvadrat. Hva med å ta en familietur med Ponyride fra Fun Center? Eller lær mer om 3D-printing? Vi rigger også gaming-stasjoner hvor du kan få profesjonell hjelp med gaming av utdannede trenene innen E-sport! Finn frem barnet i deg og bli med de minste på minigolf i tropiske strøk eller ta på hjelmen og sus rundt på go-kart bane i Glowlight. Det er mye kjekt å finne på sammen med barna i vinterferien (du har også lov å gå alene..det er heelt ok!)

Program

 • Fastelaven på søndag 27.februar!
  Støtt en god sak og kjøp fastelavensris av Norske Kvinners Sanitetsforening!
  Onsdag 23.februar til lørdag 26.februar, ved hovedinngang C v/Joe&The Juice
 • Vi deler ut 2000 gratis hveteboller til besøkende kunder lørdag 26.februar fra kl. 12 og så langt beholdningen rekker. PS! Ikke glem å kjøpe med deg kremfløte, vaniljekrem og ekstra boller til fastelavensfeiring på søndag! Boller får du kjøpt både hos Kanelsnurren, Obs og Helgø Meny. Se oppskrift på å lage dem selv her.
 • Frivillighetens år blir markert lørdag 26.februar. Møt frivillige med Redningshundene sine utenfor hovedinngang C på lørdag fra kl. 10-16.
 • Gratis utlån av PonyRides. Ridedyrene finner du hos Fun Center!
  Fra mandag 28.februar til torsdag 3.mars fra 10-21.
  (Alle andre dager kan du leie ridedyr av Fun Center)
 • Gratis drop-in og spill e-sport sammen med e-sport-klubben Einherjar og deres profesjonelle trenere og supergamere!
  Fra torsdag 3.mars til lørdag 5.mars fra kl.12-18
  Sted: Gamle 4Sound lokale – vis a vis Kundesenteret like ved Sport Outlet.
 • Lær mer om 3D-printing! Sondre viser deg 3D-printing og forteller gjerne mer om hva du kan lage , og hvordan du gjør det og hvilket utstyr du trenger. La deg bli inspirert og fasinert av ny teknologi!
  Fra torsdag 3.mars til lørdag 5.mars fra kl. 12-18
  Sted: Gamle 4Sound lokale- vis a vis Kundesenteret like ved Sport Outlet.
  Gratis!
 • Balanseparken i 2.etg. er som vanlig tilgjengelig for alle besøkende kunder.
  v/Modern Design
 • Hvis været tillater det, er du også selvsagt velkommen til å bruke lekeplassen vår utenfor hovedinngang C. Der kan både store og små utfordre sine balansekunster. Nå har vi også fått det mye lunere og koseligere med en flettemur med planter og sitteplasser rundt.
 • Fun Center er åpent i hele senterets åpningstiden i hele vinterferien, fra 10-21 på hverdager og 10-18 lørdager. Du kan boltre deg i kjekke aktiviteter enten du er liten eller stor. Ta turen innom og sjekk ut det kule aktivitetssenteret i 2.etg.sørbygg. Se nettsiden for mer informasjon og priser.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21