Nytt opplevelsessenter på Kvadrat! På 1300 m2 tilbyr vi alt du trenger for å ha en fantastisk dag med masse opplevelser for familier, venner, grupper, bursdagsfeiringer, SFO, teambuildinger eller idrettslaget.

FUN & FAMOUS – MINIGOLF

Her starter vi en reise jorden rundt med besøk i mange land med kjente landmerker. Turen starter i Frankrike, du reiser videre til Australia, India, Kina, USA, Egypt, Brasil og England før du avslutter reisen i Italia.  UV-lyset skaper magiske effekter og gjør opplevelsen unik.

Priser minigolf:
Barn 4-12 år/ Honnør       18 hull      149,- kr per person / 9 hull: 99, -kr
Voksne 13 år +                   18 hull      169,- kr per person / 9 hull: 99, -kr
Årskort                                                   2299,- kr per person

GLOKARTS

Prøv vår nye glokartbane, et klart høydepunkt for alle barn! Banen er bygget med rått blacklight design og kule lyseffekter! Vi har fokus på kjøreopplevelsen istedenfor konkurransen. Det betyr at det er ikke mulig å kjøre forbi hverandre, og alle får en uforglemmelig opplevelse. Glokart er en perfekt aktivitet for alle som vil ha litt action i hverdagen.

Drop-in hver torsdag fra kl. 13 – 21. Du kan også bestille time andre dager via www.funcenter.no/kvadrat/

Pris for 3 heat: 199,- kr per person.

BONKERS

Bazookaball og Paintless Paintball.

Bazookaball er en populær gruppe aktivitet som passer perfekt til barnebursdager eller utdrikningslag. Ballene er så myke at alle kan spille – barn som voksne.

Til Paintless Paintball bruker vi harde baller, men uten farge. Dette er en morsom og spennende aktivitet for voksne. Aldersgrense: 18 år.

Pris: 199,- kr per person (minst 10 personer)

KOMPANI FUNCENTER

Kompani FunCenter er en innendørs hinderløype inspirert av TV programmet «Kompani Lauritzen»!

Her kan bedrifter, vennegjenger, par og grupper utfordre seg på en morsom måte. Bestill i dag!

Vi kan tilpasse hinderløype og aktivitetene til deres budsjett. Ta kontakt for prisforslag!

KAFE MED FRANSKE PANNEKAKER

I vår trivelig kafe kan du nyte god mat og drikke, og slappe av før eller etter aktivitetene.

Du finner Fun Center ved Gapi og Eurosko i 2. etasje.

Minigolf nett 2 Nå kan du spille minigolf på Kvadrat Da ingen kunne reise på utenlandsferie, fikk daglig leder på Fun Center Kvadrat, Ingvild Søyland, ideen om å skape en egen verden inne på Kvadrat     5. august

tropisk minigolf Forhåndsbestill bursdag eller teambuilding på nytt Fun Center på Kvadrat På sensommeren åpner opplevelsessenteret Fun Center på Kvadrat, med både minigolf, glokarts (gokart), bazookaball/paintless paintball og sist men ikke minst, Kompani Fun Center. Nå kan du forhåndsbooke plass til både bursdager, teambuildinger eller treff med venner til superpriser!!     8. juli

Åpent i dag
10-22