Vårens makeup trender presentert av Fredrik & Louisa

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

De største trendene vi ser innen makeup denne våren er markerte lepper, lekne farger på øynene og en naturlig, duggfrisk hud. Fredrik&Louisa forteller hvordan du kan oppnå stilen til kjendisene, og hvilke produkter du trenger. Fredrik & Louisa gir deg også sminkeveiledning i butikk. Du finner den i NORDBYGG, rett ved overgangen til broen.

1) Solkysset hud
Denne våren er det fokus på hudpleie, og spesielt koreansk hudpleie er i ferd med å innta det norske markedet med storm. Mange sverger til så mye som 18 produkter for å gjennomføre sin daglige hudpleierutine for å få den perfekte huden. Dette gjenspeiles på makeupfronten. Huden skal være duggfrisk og naturlig, med en sunn glød og naturlige bryn. Bruk nyheten Diorskin Forever & Ever Wear primer for å minimere porer og få makeupen til å sitte hele dagen, og påfør deretter din favorittfoundation. Vi har lagt vår elsk på Bareskin Perfecting Veil fra Bare Minerals. For å få den perfekte duggfriske gløden avslutter du med et solpudder og en lysreflekterende highlighter på kinnben, hake og nese.

sol_


Produktene du trenger:

Dior Diorskin Forever & Ever Wear Primer 385,-
BareMinerals Bareskin Perfecting Veil 399,-
YSL Face Palette Spring Look Gypsy Opale 385,-
Chanel Sunkiss Ribbon Powder Blush 585,-

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Statement lips
Leppene skal være synlige! På catwalken denne våren ser vi alt fra Coca-Cola rødt til vampete burgunder. Alt er lov så lenge det er i sterk kontrast til den naturlige looken på huden. Ser vi på ingredienser, er det en klar tendens som regjerer leppemakeupen denne våren – nemlig pleiende og næringsrike oljer og farger som sitter hele dagen.

lips


Produktene du trenger:

Lancome Juicy Shaker 14 farger 195,-
Clarins Lip Comfort Oil 02 Raspberry 190,-
Guerlain La Petite Robe Noir Lollipop Lipstick 20 farger (TBC – To Be Confirmed)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Splash of colors
Sterke farger er overalt denne våren. Chanel sendte modellene ned catwalken med blåsotede øyne som lignet på sovemasker og Giambattista Valli introduserte begrepet ”Disco Shower” – en enkel, fresh og nydusjet makeuplook, men med sterke neonfarger og glitter på brynsbenet. Dior har lansert en lekker vårlook med blant annet gul øyenskygge, og YSL introduserer både rosa og grønn maskara.

farge


Produktene du trenger:

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Gypsy Green 280,-
YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Rose 280,-
Chanel Illusion D’Ombre 122 Ocean Light 330,-
Dior Rose Garden 451 Eyeshadow Palette 570,-

, , , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt