Hvordan velge riktig BH?

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Så mange som 7 av 10 kvinner bruker feil BH i følge eksperter.

En BH i riktig størrelse vil gi deg en bedre holdning og ikke minst holde brystene bedre på plass. Har du feil størrelse  BH kan du derimot få både hodepine, smerter i muskulaturen og ryggproblemer. Det beste du kan gjøre for å finne riktig størrelse er å få betjeningen i en undertøysbutikk til å måle deg. De har god kunnskap og vil kunne hjelpe deg å finne den BH-en som passer best for deg, uavhengig av hva slags type BH du ønsker.

Finn riktig størrelse
Ønsker du å finne din perfekte BH størrelse på egenhånd er det et par tips du kan følge og du trenger kun et målebånd.
Det første du gjør er å måle centimeter rundt brystene, husk at målebåndet skal være stramt. Deretter måler du cup-størrelsen ved å plassere målebåndet over brystene der de er størst men målebåndet skal være litt løst. Omkretsen er da din cup- eller skålstørrelse. Siden mange gjerne faller mellom to størrelser er det beste å be om råd av betjeningen i en butikk. De vet gjerne mer om hvordan de forskjellige BH-ene sitter og hva som vil være best for deg.

Freya (lilla) og DKNY (blå) finner du hos Dick & Daisy. Triumph (rosa) finner du hos Sørbø Dame

Freya (lilla) og DKNY (blå) finner du hos Dick & Daisy.
Triumph (rosa) finner du hos Sørbø Dame

Store bryster – God støtte på sidene og viktig at brystene ikke velter ut over BH-kanten, da er skålen for liten.
Middels bryster – Både form og ekstra støtte er viktig. Push-up vil gi mer fasong og kløft, mens en balconette bh vil gi både støtte og fasong.
Små bryster – En god push-up gir det lille ekstra, men den må ikke være større eller mindre enn størrelsen du har.

Finn riktig type
Tenk på hva slags type BH du trenger til hverdagsbruk. Push-up, vattert, uten spiler, blonder eller helt enkelt. Det viktigste spørsmålet du kan stille deg selv er; hva skal BH-en gjøre for deg? Ønsker du en BH som løfter, gir kløft, er usynlig under klærne, holder eller er god å trene i? Når det gjelder fargevalg er det lurt å satse på svart, lys beige og hvit gjerne uten pynt, blonder og slikt. Da passer BH-en under det meste av klærne dine.

På Kvadrat finner du Dick & Daisy og Sørbø dame som spesialiserer seg på undertøy og har god kompetanse på å hjelpe deg med å finne riktig størrelse.

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
14-19