Alt du må vite om årets bademote!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Bikinisalget er allerede godt i gang, og selv om gradestokken i vannet ikke tilsier bikini-temperatur helt enda – er det faktisk du bør sikre deg årets bademote! Vi tok en prat med Silje på Dick & Daisy for gode råd og tips!

Trenden i år tar med seg elementer fra fjoråret og spinner videre på disse. Vi ser at forskjellige mønstre, tribe/inka inspirert er fortsatt super hot! Grafiske mønstre er også alltid en hit!
Det mange ikke er klar over er at mønstrete bikinier kan bidra med å forminske/forstørre ulike kroppsdeler og kan skape en veldig flott effekt. Den blomstrete, mer romantiske stilen, er kommet for å bli (heldigvis!). Her kommer det nye varianter hvert år, alt fra Hawaii roser til små blomstrete mønstre.


Fargerik nyhet fra Seafolly – Grafiske mønstre er alltid en hit!

 

Årets største farge er oransje! Vi har mange forskjellige nyanser, alt fra neon oransje til lysere toner. De aller fleste kler denne farge, da den ikke stjeler eller krever noe farge av kroppen, slik sort og andre mørke farger gjør. Man får ofte en friskere look i denne fargepaletten, og det er jo aldri feil. Oransje er altså et trygt valg! Nytt for i år er fargen Iceberg (fra Seafolly), en lys turkis/mint farge som er utrolig fin på en litt gyllnere hud og smeller på en solbrun hud! Detaljer er som alltid aktuelt! Merkene vi fører bruker snorer, kryss/knytninger rundt livet og opp i halsen for å gi overdelene et mer interessant uttrykk. Og dette er også med på å flytte fokus der du ønsker det. Noen bikinier får et råere uttrykk ved bruk av snorer på kryss og tvers i bikiniunderdelene og ser veldig bra ut.

 


Bikini med lekre detaljer fra Seafolly

 


Bikini fra Seafolly i året farge: Iceberg

 

High Necken, som mange elsket i fjor har også blitt med videre denne sesongen. Denne sporty looken er veldig komfortabel og man sparer brystet for mye sol. Generelt er sporty i vinden! Calvin Klein kjører sporty stil med store logoer og topper som ligner på treningstopper. Seafolly har også kommet med treningstøy, som du blant annet kan bade med og har UV 50 beskyttelse!

Og la oss ikke glemme badedrakten, den er kommet for å bli! Mange forbinder gjerne badedrakten med den de brukte i svømmehallen i 1994, men det er ikke den vi tenker på! Badedrakten i år har dyp utrigning, åpen rygg, sporty look eller de flotteste detaljer.Bruk den på stranden eller sammen med en shorts og du er klar for sommerens festivaler!

 


Årets badedrakt fra Seafolly

 

Seafolly er vårt største merke fordi det kler mange med sine gode passformer og nydelige farger. Freya er for deg med store pupper og fyldige former.
Banana Moon har mye trekant bikinier og smale bukser for deg som vil ha mye sol. Vince Camuto, Calvin Klein, Stella McCartney og Heidi Klum Swim er alle nye hos oss i år. Disse merkene representerer kult design kombinert med spennende passform. Her er det få av hver så første mann til mølla. Vi har selvsagt også godt utvalg av de populære Michael Kors bikinien, som i år tonet ned logoen, men beholdt den rene stilen.

Vi kan alle triksene for å fremheve, tone ned, forstørre eller forminske, alt etter hvilke deler av kroppen du ønsker fokus på. Kanskje ønsker du ikke fokus i det hele tatt? Desto viktigere å dra på seg flott badetøy med farger, mønster og detaljer, som drar øynene mot badetøyet istedenfor kroppen. Ikke tenk sort eller blått uten noe pynt, du føler gjerne at du blender inn, men kroppen din viser bedre igjen.

 


Bli sommerklar, ta turen til Dick & Daisy Kvadrat!

 

 

, , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21