Dette bør alle menn ha i garderoben!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Trendene skifter hver sesong og hvert år, men det er noen plagg enhver mann burde ha i garderoben sin som vil gjøre livet enklere når det gjelder antrekk. Har man de “grunnleggende” plaggene har man et godt utgangspunkt også kan man heller supplere med plagg som tilhører sesongens trender.

Trenchcoat
Den klassiske trenchcoaten passer til både pent og hverdags. Plagget har vært en klassisker i mange tiår både for menn og kvinner og bør finnes i enhver garderobe.

H&M 999,-

H&M 999,-

Dressbukse
En dressbukse kan brukes med skjorte og slips men med en pen genser eller t-skjorte og cardigan får man et litt mer casual uttrykk samtidig som man ser stilig ut.

Jack & Jones 699,95,-

Jack & Jones 699,95,-

Skjorte
Skjorten kan enten brukes til pent med et slips eller en sløyfe eller så kan den brukes over jeans til hverdags.

jog 349,65

Jack & Jones 349,65,-

Basic t-skjorte
Kan brukes sammen med jeans til hverdags eller under en blazer til fest.

cubus 99

Cubus 99,-

Pensko
De aller fleste menn har dressko men man burde også ha et par pensko som ikke må brukes til dress. Brune sko virker litt mer avslappet enn svarte sko.

dinsko 799

Din Sko 799,-

 

Tykk genser
En god og tykk genser (gjerne med ribbestrikk) er ikke bare praktisk men også et klassisk plagg som vil vare i mange år.

H&M 349,-

H&M 349,-

Cardigan
En cardigan er perfekt når det er litt for kaldt til bare t-skjorte men allikevel for varmt for jakke. Praktisk å ha med til når sola går ned på kvelden.

Jack & Jones 399,95,-

Jack & Jones 399,95,-

Fargerikt slips
Med en ensfarget (gjerne svart) skjorte kommer et fargerikt slips virkelig på sin plass. Velg farge etter hva du liker eller etter sesong.

slips dressmann

Dressmann fra 149,-

Blazer
Alt etter hva du setter blazeren sammen med av sko, bukse og overdel er den et allsidig plagg som man både kan bruke til hverdags og fest.

dressmann blazer 799,95

Jack & Jones 799,95,-

Jeans
Uavhengig av stil og alder bør jeans være fast inventar i enhver garderobe for menn. Velg fasong. farge og stil etter egen smak men en tommelfinger regel er å ha minst en i “jeansfarge”.

H&M 399,-

H&M 399,-

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt