Trendy med smart oppbevaring

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Butikkleder på Norli, Åshild, viser frem Synnøves System – en smart ryddebok! Foto: Norli

Hender det at du blir irritert av rot hjemme? Har du skap hvor innholdet nærmest faller ut når du åpner døren? Eller har du litt dårlig samvittighet for hvordan ting er lagret på loftet?
Mange føler at de rydder hele tiden, men at de allikevel ikke får orden og oversikt. Dette kan løses med smarte oppbevaringsløsninger!

Stor etterspørsel
Aldri før har etterspørselen etter smart oppbevaring til hus og hjem vært så stor som nå. Med smart oppbevaring organiserer du småting, mat, klær, kontordingser og annet i skuffer og bokser. På denne måten kan alle tingene dine lettere få en fast plass. Og velger du å ha oppbevaring med lokk holdes støv og smuss unna. Klare oppbevaringsbokser på kjøkkenet
kan gi deg bedre oversikt, spart tid og redusert matsvinn.

Lasse Egeland, daglig leder ved Clas Ohlson på Kvadrat forteller om en enorm pågang og etterspørsel etter oppbevaringsløsninger.

Det har tatt helt av det siste året! Folk har fått mer tid enn vanlig hjemme og nå vil alle få orden i skuffer og skap. Her hos Clas Ohlson har vi et bredt utvalg av kurver og bokser, oppbevaringskasser i tekstil og plastbakker med lokk. På grunn av den store etterspørselen får vi stadig større utvalg i oppbevaringsløsninger. Spesielt merker vi at mange kommer til oss for å kjøpe kjøkkenoppbevaring. Da går det mye i bokser for å få orden i kjøleskapet samt lufttette beholdere til tørrvarer, sier Lasse.

Mange smarte oppbevaringsbokser hos Clas Ohlson. Foto: Clas Ohlson

Blir inspirert av TV-programmer
Tv-programmer som Synnøve Rydder opp på TVNorge og Marie Kondo på Netflix har nok gjort at mange har fått øynene opp for et ryddig hjem. Synnøve Skarbø som viser norske kjendiser at veien til et ryddig sinn går gjennom et ryddig rom, bruker Clas Ohlson sine produkter i TV-programmene. Dette har nok ført til at mange kommer nettopp til Clas
Ohlson
når de skal få orden i hjemmet sitt.

Vi hjelper gjerne kundene med å finne rett type oppbevaring. Men vi opplever at de fleste har undersøkt litt på nett og vet hva de skal ha når de kommer inn til oss, sier Lasse Egeland hos Clas Ohlson.

Godt utvalg av oppbevaringsløsninger hos Kvadrat
Dersom du har lyst på smarte oppbevaringsløsninger er det mange butikker på Kvadrat som er verdt å stikke innom. Både Coop Obs, HM Home, Kremmerhuset, Kitch’n og Tilbords med flere har et bredt utvalg av oppbevaringsløsninger i mange forskjellige materialer. Og trenger du enda mer inspirasjon? På Norli finner du flere inspirerende bøker som går
skikkelig i dybden og gir deg gode og tips til et ryddigere og mer harmonisk hjem.

LASSE SINE 5 TIPS FOR ET RYDDIGERE HJEM

 1. Gi bort det du ikke lenger trenger.
  Gå gjennom alt du eier, rom for rom eller kategori for kategori, og vær helt ærlig med deg selv på hvorvidt du trenger alt du har. Det som du ikke lenger trenger kan være skatter for andre.
 1. Alt må få en fast plass.
  Da er det lettere å sette det tilbake der det hører hjemme. Samtidig vil du unngå overflateryddingen.
 2. Gjennomsiktig oppbevaring.
  Dette gir deg bedre oversikt. Enten om det er på kjøkkenet eller i boden.
 3. Bruk hele høyden i rommene.
  Heng opp knagger og hyller helt opp til taket, så får du utnyttet alle kvadratmeterne.
 4. Brett klærne og legg dem vertikalt i skuffer
  Dette gir deg svært god oversikt, og du kommer aldri til å ville gå tilbake til å legge plagg oppå hverandre!

Lykke til med et ryddigere år!

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22