Clas Ohlson-batterier best i test!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Clas Ohlson-batterier best i test! Det anerkjente laboratorietestselskapet Testfakta har testet kapasiteten til ti ulike fabrikater av AA-batterier. Utvalget består av en blanding av dyrere merkebatterier og billigere standardbatterier. Ingen slår de billige Clas Ohlson-batteriene.

Kjente batterier som Duracell, Varta og Energizer får gode karakterer og er ekstra gode når man har behov for høyt effektbruk. Men Clas Ohlson batteriene var allikevel best. Testfakta skriver på sine sider:

– Det var overraskende at Clas Ohlson-batteriet holdt så høy kapasitet selv når det brukes i høyforbrukende apparater som for eksempel en kamerablits. Det hadde vi ikke forventet, sier Daniel Strömberg ved ETC Battery og Fuelcells Sweden, som utførte testen.

Batteriene ble testet for ulike typer bruk.Ved lavt effektforbruk tilsvarende en radio, ved middels høyt effektforbruk tilsvarende en portabel musikkspiller eller spillkonsoll, samt ved høyt effektforbruk tilsvarende en kamerablits.

– En kamerablits presser batteriet til det ytterste. I stedet for en konstant utladning dras det ut en svært høy strøm i en kort periode. Flere av batteriene i testen sies å være ekstra gode på akkurat dette, sier Daniel Strömberg.

De testvinnende batteriene koster 22kr for 4 stk. og 39,- for 10 stk.

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21