Sesongens trendy lamper

Christiania Belysning har nå fått inn FLOS-lampene i butikken! Flos er et italiensk merke og består av alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign.

Glo-ball serien: En av de mest populære seriene fra Flos. Som navnet gjenspeiler, er Glo-Ball serien glødende baller laget av munnblåst opalglass. Opalglasset bidrar til å spre et mykt og behagelig jevnt i hele rommet uten å blende. Glo-Ball serien består av forskjellige typer bord-, tak-, gulv- og vegglamper. Disse kan mixes og matches i hele huset for å gi et unikt preg på hjemmet.

IC Lights serien: Serien har et stilig design som utfordrer balansesansen vår, med en glasskule som fremstår nærmest svevende i luften. IC Lights er en nytenkende serie hvor det er holdt fast i det enkle og lette designet. Serien sjonglerer form og funksjon, samtidig som den har den perfekte balanse mellom enkelthet og eleganse. Dette tidløse designet kan passe inn i nesten hvilket som helst hjem! Serien består av taklamper, bordlamper, gulvlamper og vegglamper i flere farger.

La deg inspirere av de fine bildene. Ta turen innom butikken og få råd og veiledning til å ta riktig valg til ditt lysbehov.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21