Nyhet hos Christiania Belysning

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Nå har endelig de fantastiske lampene Victo og Octo fra Secto Design kommet til Christiania Belysning Kvadrat. Perfekte til å lyse opp høstmørket. De harmoniske pendlene skaper en behagelig atmosfære, og som alt annet fra Secto Design er disse håndlaget og inspirert av den skandinaviske naturen.

Secto er i treverk med skandinavisk preg. Noe som er naturlig for de når de henter råvarene og håndlager lampene i Finland. De fokuserer på kortreist og gjenbruk gjennom hele prosessen.

Secto Design startet med å lage møbler, men kundene etterspurte lamper som passet med møblene, da det ikke var noen lamper på markedet som passet godt til møblene. Dette førte til Secto lampen, som fortsatt er en klassiker hos Secto Design. Lampen er relativ enkel hvor lyskilden er diskre å gjemt inne i  skyggen for å ikke blende, og dermed gir et varmt og behagelig lys.

Octo taklampen er designet av Seppo Koho. For å skape et varmt og lunt lys har Koho gjemt lyskilden inne i skjermen for å ikke blende. Octo har en stor pendel laget av PEFC-sertifisert formpresset bjørk. Til tross for den store pendelen passer Octo overraskende godt også i små rom på grunn av sin letthet. Lampen er derfor som skapt til å ha over spisebordet, enten alene eller i par.

Victo taklampen er designet av Seppo Koho for Secto Design. Som alt fra Secto er denne også inspirert av den skandinaviske naturen. Lyskilden er diskret gjemt inne i skjermen for å ikke blende, og skaper dermed et varmt og behagelig lys og ikke forstyrrer utsikten. Taklampen består av PEFC-sertifisert formpresset bjørk.

Prisene varierer fra kr .4.000 og oppover! Se nettside for mer info: https://www.christiania-belysning.no/

Octo taklampe

Du finner Christiania Belysning i nordbyggets mellometasje – rett over Helgø Meny og Rusta. Parkering i midterste p-hus for nærmeste inngang.

Kommentarer er stengt.
Åpent i dag
14-19