Slik velger du riktig sports-BH

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
CHANGE LINGERIE: Sports-BH-en hos Change Lingerie Kvadrat skal redusere brystets bevegelse under løp og hopp.

En riktig tilpasset sports-BH er en viktig støttespiller for brystene. Dersom man løper uten BH, vil brystene bevege seg i gjennomsnitt 12 cm, ifølge Stine Bottolvs i Change Lingerie.

– Bryst består stort sett av fett, bindevev og hud. Det er ingen elastikk i brystene, så konsekvensen av mye risting og feil støtte over tid er at bindevevet strekker seg og blir værende i den tilstanden, sier Stine Bottolvs i Change Lingerie og fortsetter:

– Det er derfor viktig med optimal støtte uavhengig om man har A eller M skål.

Reduserer brystets bevegelse

Dersom man har en god sports-BH kan den redusere bevegelsen med opptil 80 prosent, ifølge Bottolvs. Til sammenligning reduserer en spile-BH bare 40 prosent av bevegelsene.

– Vår sports-BH er spesielt designet for å redusere brystets bevegelse under løp og hopp, sier Bottolvs.

Påvirker holdningen

For dårlig støtte vil også påvirke holdningen, og gjøre at man synker fremover. Konsekvensen av dette er både rygg og nakkesmerter, ifølge Bottolys.

– Vi tilpasser sports-BH på samme måte som vi tilpasser en vanlig BH. For eksempel dersom du har store bryster og liten midje får du støtte uansett, fordi vi har små omkretser rundt midjen på våre BH-er, sier butikkleder på Change Lingerie Kvadrat, Annika Lea.

 

SPORTS-BH: Change Lingerie sin sports-BH har lukke mekanisme bak,  slik den skal være lett å ta på før trening og du slipper å dra en svett BH over hodet når treningsøkten er ferdig.

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22