Høstens trender

Brun er den nye sorte. Og fargene rosa og kongeblå vil friske opp mørke høstdager. Med luksuriøse materialer og spennende detaljer er det lett å la seg bli inspirert av høstmoten for 2022.

En høst med sterke farger

Vi har snakket med butikksjefene hos Floyd og Capone og Mrs. Capone som kan melde om en spennende tid framover. Høstens trender er allerede godt representert på Kvadrat og enda flere trendy plagg er i vente hos butikkene.

Høsten er en av de kjekkeste årstidene innen fashion! Nå fylles senteret med en herlig miks av farger og inspirerende teksturer som for eksempel deilig kordfløyel. Brun er den nye sorte, og antrekk med farger som går ton i ton er superhot, forteller Isabell Larsen hos Capone og Mrs. Capone.

Herlige tekstiler i brun og grå preger motebildet. Her herremote fra Capone og en nydelig kjole fra Floyd.

I nabobutikken Floyd minner butikksjef Gunnhild om at du ikke trenger å bytte ut hele garderoben for å være trendy.

De fargerike plaggene du allerede har i garderoben må du gjerne ta med deg inn i denne sesongen også. I tillegg til den eplegrønne fargen som har vært med oss siden i vår, ser vi nå at kongeblå, rosa og lilla er på full fart inn, forteller hun.

Lekent og oversized

De nye trendplaggene leker seg med frynser, strukturstrikk, batikk og synlige sømmer. Og de stramme buksene vi har sett i mange år erstattes med løse jeans med rette bein.

Velg gjerne kontraster hvor du kombinerer en stram singlet med en stor statement-jakke eller bukse. Oversized blazer og dressbukse for dame er fortsatt hot, og blir med oss inn i høsten, forteller Gunnhild hos Floyd.

Korte kjoler i skinnende og metalliske materialer er topp til fest, men til hverdags vil vi nok oftere se florlette kjoler i bohemsk stil.

Her snakker vi komfort og eleganse på samme tid. Slike kjoler er bare helt deilige å gå med, forteller Gunnhild hos Floyd.

Bærekraft i fokus

Vi ser også at stadig flere designere og motehus har fokus på bærekraft. Dette gir oss plagg som er produsert på en god måte med materialer av høy kvalitet. Det liker både vi og kundene våre godt, avslutter Larsen hos Capone og Mrs. Capone.

Her shopper du høstens moteplagg: Floyd, Capone & Mrs. Capone, Volt, Cubus, Lindex, Studio Mote, Studio Mann, Match, Zavanna, Gerry Weber, Fontana, Only, B-Young, Claire Woman, Boys of Europe, Bik Bok, Gina Tricot, Deguy, Dressmann, Geddon, Lexington, H&M, Jack & Jones, Vero Moda og Levi’s

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22