Glem armbåndet – nå er det strikk som gjelder!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Glem armbåndet. Denne strikken er det hotteste tilbehøret akkurat nå.

emi-jay-strikker-957x670

Du har sikkert sett de på både blogger, i motemagasiner og i sosiale medier – de fargerike strikkene er blant sesongens aller hotteste tilbehør.

Superstjerner som Jennifer Aniston, Gigi Hadid, Sarah Jessica Parker, Reese Whiterspoon, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Hillary Duff, Michelle Williams og Alexa Chung har alle kastet seg på strikktrenden. Det samme har motebloggere, fashionistas og tastemakers over hele verden.

Kanskje ikke så rart, for strikkene er utviklet for ikke å slite på håret. I tillegg er de superfine – milelangt fra de kjedelige sorte strikkene eller den store scrunchien. Faktisk er de så fine at de ikke nødvendigvis må være i håret. Den aller største tendensen er nemlig å bære strikkene rundt håndleddet som et smykke.

De fargerikene strikkene er overalt, og både kjedebutikker, designere og motehus har kastet seg på trenden. Men det hele startet med venninnene Emily Matson og Julianne Goldmark som så en trend med håraccessoarer. De to venninnene var ofte i stoffbutikker, og så alle de ulike materialene og kvalitetene som fantes. Inspirert av dette startet de merket Emi-Jay, som på rekordtid ble en stor suksess. I dag inkluderer merket i tillegg til strikker og hårbånd også t-skjorter og topper med print.

Strikkene fra Emi Jay kommer til Mrs Capone.

(Tekst: Vixen.no – Ida Einarsdottir)

, , , , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21