Made by Monkeys lanseres hos Boys of Europe!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Boys of Europe fortsetter og videreutvikle konseptet, sist ut i dette arbeid er at vi lanserte Made By Monkeys i alle våre butikker den 13. november.

Made by Monkeys er et merke som alltid vil ha klær med en klassisk forankring og et moderne og lekent snitt. Her får du kvalitet blandet med lekne og humoristiske innslag, slik at du kan kle deg klassisk uten at det blir oppfattet som kjedelig.

I tillegg til Made By Monkeys finner du følgende merker hos Boys og Europe: Henry Choice som er avslappet, ukomplisert og tøff jeansmote, WOS NOT WOS som er et aktivt og urbant street merke og Jean Paul som er den klassiske, preppy moten. Boys of Europe er kleskjeden for gutta som liker å se bra ut og gjennom våre 4 ulike kolleksjoner dekker vi flere ulike miljøer og anledninger. Kjeden ble startet i 1990, og vi har i dag 42 butikker spredt over hele Norge.

6 svar til Made by Monkeys lanseres hos Boys of Europe!

 1. Runar 23. juli, 2016 den 10:07 #

  Ja jeg har også kjøpt en jakke som jeg i ettertid så var “Made by Monkeys”. Jeg har i utgangspunktet kvaler med å kjøpe produkter produsert i lavkostland, men alternativet er da å kjøpe dyre designklær produsert her, ettersom lokale billigklær er utkonkurert.

  Men jakken har blitt pinlig å gå med. Det lyser rasistisk arroganse lang vei av merket.

 2. Anonym 21. november, 2013 den 21:26 #

  Sliter VELDIG med at et par av mine gensere som jeg har kjøpt loer no forferdelig, har prøvd å vaske det “vekk” to ganger, men når jeg tar de på meg så blir det igjen hvitt lo overalt, og det syntes veldig godt på resten av mine klær.
  Ikke helt fornøyd der og har desverre ikke kvitteringen. >:-(

  • Isabelle 22. november, 2013 den 08:27 #

   Hei!

   Ta kontakt med Boys of Europe på tlf: 52 90 05 50

   Mvh
   Isabelle

 3. Anonym 6. juli, 2013 den 10:16 #

  @Lasse: reagerte på dette selv. Merket har endel greie skjorter, men navnet er ganske uheldig. Nesten til det punktet hvor jeg tror det kan påvirke salgsverdien (selv om jeg allikevel kjøpte 2 skjorter fra boys of europe av dette merket…)

 4. Lasse A. Gjertsen 8. mai, 2013 den 19:26 #

  Made by Monkeys på logoen, Made in China på vaskelappen. Hadde dette blitt lansert i engelsktalende land ville det blitt søksmål på et nanosekund. Spesielt siden dette er en europeisk merkevare!

  Heldigvis for Boys of Europe så er ikke Ola og Kari fornuftige eller omtenksomme nok til å se eller bry seg om sammenhengen. (Når man med stolthet kaster bort 800 kroner på en bomullsgenser så er det kanskje ikke så mye hjerneaktivitet?)

  Jeg er klar over at “Monkeys” er ment å hentyde til at vi mennesker bare er dyr, men det er vanskelig å ikke dra paralleller til rasisme og slavearbeid. Spesielt med tanke på de som sitter der nede og jobber for kr. 2,5 i timen, som må sy på lapper med “Made by Monkeys” på. Faen ta dere!

  • Sonja 10. mai, 2013 den 10:00 #

   Hei
   Kjenner ikke til detaljene rundt merkevaren, så jeg sender din kommentar direkte til Boys of Europe og ber dem svare deg.
   Mvh Markedssjef Kvadrat

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21