Slik blir Bolia.com sin nye kolleksjon (aug.2019)

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Mandag 5. august tar Bolia.com Kvadrat enda et steg i en bærekraftig retning når de lanserer sin nye møbelkolleksjon.

– Årets kolleksjon går tilbake til mye tre og produkter som kan vare i generasjoner. Alt er med tanke på miljø og gjenbruk, sier butikksjef på Bolia.com Kvadrat, Anette Pettersen.

Bærekraftige materialer

I tillegg til overraskende kombinasjoner og unikt design, er materialene i kolleksjonen valgt med tanke på å sikre en bærekraftig møbelindustri. Skinnet er blant annet sporbart og inneholder ingen skadelige kjemikalier. Fjærene er kun fra dyreproduksjon, mens treet overholder EUs tømmerforordning, EUTR. Innen utgangen av 2019 har også Bolia.com en ambisjon om å få en FSC-sertifisering på alle sine design.

– Det er utrolig positivt at vi har enda mer fokus på miljø. Verden forandrer seg og vi har alle et ansvar, sier butikksjefen.

SISTE FINISH: Butikksjef på Bolia.com Kvadrat, Anette Pettersen, gjør siste justeringer før lanseringen av den nye kolleksjonen.

Nøytrale farger

Mens Bolia.com kolleksjon i fjor var preget av masse farger, er den mer nedtonet i år. Fargene som går igjen i hele butikken er gråtoner og sandfarger. Det er også hint av grønne duse toner.

– I år er det interiøret som er fargerikt, mens møblene og veggene er nedtonet, sier Petteresen og fortsetter:

– Jeg tror den vil treffe enda flere kunder enn tidligere. Det er uten tvil den beste kolleksjonen jeg har vært med på.

LYSE FARGER: Mens fjorårets kolleksjon var preget var sterke farger, er det en mer dus og stilrent variant i år. FOTO: Bolia.com

Hardt arbeid

I syv uker har butikksjef Anette Petteresen og hennes team pusset opp butikken på 450 kvm. De har både malt, montert og plassert møbler, dekorert og pyntet med blomster.

– Da jeg plasserte den siste vasen i hylla presset tårene på. Jeg er så utrolig stolt. Vi er et fantastisk team. De dropper sommerferien for å være med på dette her, sier butikksjefen.

KREATIV: Denne kreative lampen har teamet til Anette Pettersen dekorert.
OPPUSSING: I syv uker har Anette og teamet hennes pusset opp butikken på 450 kvm.
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt