Her er høstens nyheter fra Bolia.com Kvadrat!

Anette Pettersen, butikksjef for Bolia.com Kvadrat har jobbet hele sommeren for å forberede høsten! Etter gode tilbakemeldinger på forrige innlegg om hvor vi avslørte noen sneak peeks fra høstens nyheter, kommer nå oppfølgeren med bilder fra butikken. Under kan du også lese om hva Anette selv sier om veien dit, den er ikke så rent lite imponerende, og vi tror at flere ting vil overraske deg! 

1627 timer har gått med til å selge og «renovere» butikken denne sommeren. Det har nok en gang vært både blod, svette og litt tårer. Men hvert minutt, hver time og hver dag har vært en pur glede å være på jobb. Som butikksjef er jeg ekstremt takknemlig og lykkelig over å ha et så fantastisk team i ryggen.

Vi har stått for det meste av arbeidet selv, sett bort fra en dag med elektriker hjelp. Vi har malt, vi har sparklet, vi har pusset, vi har monter, vi har pakket opp enorme mengder med varer, vi har laget flere kule installasjoner (kan ikke beskrives, de må oppleves), vi har satt sammen møbler og småvarer for å inspirere kundene.

Den nye kolleksjonen er helt rå. Den er mer eksklusiv, noe mørkere, og med enda flere farger. Dette året er det vanskelig for oss som jobber i butikken å «ta ut / velge» ett favoritt område eller «ting» fra kolleksjonen – nettopp fordi det er så ekstremt masse fint.

Den nye katalogen er i gull – innholdet i den er som vanlig massivt med inspirasjon og info om alle våres produkter. Denne uken (7-12 august 2017) kjører vi også -50% på alle Scandinavia sofaene, for den har bla. fått et nytt medlem i familien – Scandinavia Remix. I tillegg er det 50% på alle puter.

I dag er vi både letta og stolte over å si at vi er 100% i mål med en fresh og fin butikk!


NO ONE LIVES LIKE YOU!

 

Bolia.com finner du i NORD, nærmere bestemt 1B – samme plan som NetonNet, Rafens og Christiania Glasmagasin. Velkommen!

 

 

 

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Kommenter uten Facebook

MENY