Bik Bok lanserer #Sjekkdeg-kolleksjon

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
BIK BOK: Kolleksjonen som er utarbeidet av Bik Bok består av syv plagg og syv accessoarer.

 

Lørdag 1. september lanserer Bik Bok sin egen #sjekkdeg-kolleksjon i samarbeid med Kreftforeningen, der 10 prosent av omsetningen går til Kreftforeningens arbeid med å forebygge livmorhalskreft.

– Jeg er utrolig stolt over at vi gjør dette. Det er en kjempe viktig sak, sier butikkleder på Bik Bok Kvadrat, Malin Olsen.

#Sjekk deg

Målet med kolleksjonen er å få flere unge kvinner til å sjekke seg og unngå livmorhalskreft. Hvert år får rundt 370 kvinner livmorhalskreft. En enkel livmorhalsprøve kan avdekke alvorlige celleforandringer og forebygge kreftformen.

Thea Steen fikk livmorhalskreft i 2015. Sammen med Kreftforeningen og Det Nye startet hun #sjekkdeg-kampanjen, som hittil har fått over 70 000 flere kvinner til å ta livmorhalsprøve. Thea Steen døde selv av sykdommen i 2016, bare 26 år gammel.

Syv plagg

Kolleksjonen som er utarbeidet av Bik Bok består av syv plagg og syv accessoarer. Den byr på både collegegenser, topper, sokker, armbånd, totebag, lue, skjerf og en regnjakke. Thea Steens sterke og viktige sitater går som en rød tråd gjennom hele kolleksjonen og kan sees på flere av kolleksjonens produkter.

–Vi har ingen garanti for å ikke få kreft, men livmorhalskreft kan forebygges ved å ta livmorhalsprøve. Unge kvinner er dårligst til å sjekke seg og det er blant dem livmorhalskreft øker mest, sier Anne Lise Ryel, generalsekretær i Kreftforeningen og fortsetter:

– Ved at Bik Bok lager denne flotte kolleksjonen får vi muligheten til å være synlige med #sjekkdeg-budskapet i butikker over hele landet. Og budskapet er heldigvis enkelt; bestill time hos legen når du får #sjekkdeg-brevet fra Kreftregisteret.

(Kilde: Bik Bok)

Her er noen av produktene fra kolleksjonen:

PRODUKTER: 1. Genser 249,- 2. T-skjorte med “Pust inn. Pust ut. Fortsett”-tekst 179,- 3. T-skjorte 249,- 4. Armbånd med inskripsjonen sier “Jeg er ikke alene”. 5. Lue med “Livet er det fineste” 99,- 6. Sokker med “Frem og tilbake. Opp og ned” 49,-.

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21