Camilla Phil med ny kolleksjon hos Bianco

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Bianco by Camilla Pihl AW 2015
Denne høsten kommer Camilla Pihls tredje kolleksjon for Bianco.
Kolleksjonen består av en rekke nye høstfavoritter i gode skinnkvaliteter.
Bildene til kolleksjonen er tatt i det anerkjente og eksklusive Canoe Studios i New York. Store stjerner har blitt foreviget i dette studioet og Canoe Studios er blant annet favoritten til fotografen Mario Testino.

“New York er en av mine favorittbyer. Den slutter aldri å imponere og jeg føler meg alltid inspirert når jeg er der. Det beste jeg vet er å sitte på en koselig café og titte på menneskene som går forbi. Mange av ideene til skokolleksjonene har oppstått i denne byen så det føltes veldig riktig å skyte bildene her,” sier Camilla.

Kolleksjonen består av 6 ulike modeller hvor to av skoene kommer i forskjellige farger. Fargeskalaen går i mørkebrunt, sort og cognac og skoene kommer i glatt skinn, ruskinn, croco og lakk.
“Kolleksjonen er sofistikert og variert, samtidig som jeg har beholdt grunnstammen «modern classics with a hint of rock ‘n’ roll.» Jeg har som vanlig fokus på gode og behagelige lester, og eksklusive skinnkvaliteter som tåler skandinavisk vær og vind. Det er selvfølgelig litt skummelt og skulle følge opp to tidligere kolleksjoner som ble en megahit men jeg føler selv at jeg har klart å toppe det hele med den sterkeste kolleksjonen hittil. Jeg gleder meg til å kunne begynne å bruke skoene,” avslutter Pihl.
Skoene vil være til salgs hos Bianco Kvadrat fra 10 september.

Camilla Pihl hos Bianco fra 10.september

Camilla Pihl hos Bianco fra 10.september

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22