Påskelektyren til henne

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Boker_ark

Trenger du tips til påskelektyren? Ark Kvadrat har skrevet fire korte anmeldelser på bøker de varmt kan anbefale.


Nattens Sirkus

– Til deg som vil lese et litterært mesterverk med ekte magi. Det er som å vandre i Londons gater på slutten av 1800-tallet, begynnelsen av 1900-tallet. Omgitt av berømte illusjonister (og ekte magikere), hest og kjerrer, lukkede middagsselskap dukker plutselig Nattens sirkus opp. Ingen plakater eller annonser, den ene dagen er det bare et tomt jorde, mens neste natt står et sirkus uten like, som bare er åpent om natten!

Huset på stranden
– Til den evig romantiker som vil ha sin roman dyppet i håp og kjærlighet. 
Kjærlighet er aldri lett, ikke på 40 tallet og ikke nå. Men hvem lever ikke i håp om å finne ekte kjærlighet? Dette er en bok fylt med eventyr og spenning, håp, romanser og drama. Personlig er dette min Sarah Jio favoritt, men alle hennes bøker er fantastiske!

Etter deg
– Til deg som har lest Et helt halvt år og dør etter å få vite hvordan det går med Lou.
Jojo Moyes er vell lest og nært sagt blitt en kult ting, men allikevel vil jeg anbefalle debbe til alle som vil lese en fantastisk roman. En bør absolutt ha lest «et helt halvt år» siden denne er oppfølgeren, men kan leses utenom også (men da er det ikke noe vits å lese første boka…)

Piken på toget
-Til deg som vil ha litt mer krim og spenning i hverdagen. 
Det er lett å kjenne seg igjen i Rachel, som tar samme tog hver dag, ser de samme tingene og folkene. Fordi du kjeder deg, eller gjerne for å gjøre turen mer interessant så dikter du opp livene til dem du ser. Dette har Rachel gjort lenge for paret «Jason og Jess» som hun ser fra togvinduet, men en dag skjer det noe utenom det vanlige… Fengende bok med flere «twists and turns».

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22