En enkel, sunn(ere) og dekorativ nasjonaldag dessert!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Denne desserten lager du enkelt samme dag som den skal serveres. Den krever få ingredienser, og mye har du nok liggende fra før. Men, vi har lurt inn en hemmelig ingrediens som utgjør hele den store forskjellen! Heldigvis er den ikke så hemmelig at du ikke kan røpe den for deg som har tatt deg bryet med å klikk inn på artikkelen. Du finner den hos Amundsen Spesial på Kvadrat, og den koster 99,- Her finner du også mye annet digg til festbordet, så vi er sikre i vår sak når vi sier at det er verdt turen! Du finner dem like innenfor inngang C! Men nå, over til oppskriften.

Slik lager du kremen;
100g myk margarin
300g siktet melis.
1,5ts vaniljesukker
3ss kremfløte.
4ss Passionfruit & Mango Curd (selve persillen på toppen, denne utgjør den lille store forskjellen)

 

Del margarinen i små firkanter og pisk den til den danner en kremet konsistens. Sikt så inn melis og vaniljesukker, og kjør middels hastighet på kjøkkenmaskinen/pisken i 4-5min, til kremen er jevn og myk. Pass på at alt er godt blandet og at ingen klumper gjenstår. Tilsett 3ss kremfløte og pisk til en myk men fast krem. Når kremen ser ferdig ut, blander du inn 4ss passionfruit and mango curd, og pisker til en jevn krem. Kremen vil være mykere enn tidligere, men likevel fast. For et enda fastere resultat, hold tilbake 1,5ss av fløten. Kremen rekker til 60-70 jordbær, og er holdbar i ca 5 dager om den oppbevares i kjøleskapet.

 Hul ut jordbærene for å gjøre plass til kremen. Pynt med blåbær så har du alle fargene i det norske flagget!

Oppskriften er testet, optimalisert, og testet en gang til – og det er med stor trygghet vi kan anbefale denne desserten! Vi håper og tror at den vil bli en stor suksess på nasjonaldagen. Gi oss gjerne en tilbakemelding hva du synes! 🙂

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21